Nieuws

Robin van Persie

Sports Weekly #14

In deze aflevering van Sports Weekly aandacht voor Robin van Persie, is de spanning richting komend weekend om te snijden in Sittard en mountainbikester Anne Tauber is in topvorm richting de tweede world cup van het seizoen!

Deze week gaat het in de Nederlandse pers over één voetballer: Robin van Persie. We zagen allemaal zijn klasse in de Bekerfinale met Feyenoord tegen AZ. Mede dankzij de topscorer van het Nederlands elftal aller tijden heeft Feyenoord de dennenappel veroverd. Blijft de 34-jarige, broze Van Persie nog een jaartje plakken? We vragen het Mark Arents, redacteur van Sportnieuws.nl!

Het is bloedstollend spannend in de Eerste Divisie! Na zestien jaar kan Fortuna Sittard promoveren! De club uit Limburg heeft de beste papieren in handen, al kan Jong Ajax nog kampioen worden en maakt zelfs NEC nog een kans. Hoe dan ook: gekkenhuis in Sittard! We bellen met Jeroen Loos van de supportersvereniging daar.

Het seizoen van Anne Tauber kent een geweldige start! De mountainbikester van het Brentjens Mountainbike Racing Team won, na de goede resultaten van afgelopen tijd, zondag in Oostenrijk een wedstrijd! In Haiming kwam ze met een ruime voorsprong op toppers Eva Lechner en Yana Belomoina over de streep. Spreken haar over deze wedstrijd en haar voorbereiding op de tweede World Cup!

Sports Weekly is een samenwerking van ALLsportsradio en Sportnieuws.nl!

Luister live