Nieuws

Henk de Jong

Sports Weekly #17

In deze aflevering van Sports Weekly aandacht voor Henk de Jong en de promotie van De Graafschap naar de Eredivisie, horen we de verhalen uit de Giro d'Italia van Hidde van Warmerdam van AD Sportwereld en blikken we vooruit op het WK Voetbal met Martijn Baars!

Trainer Henk de Jong werd uitgebreid gevierd na de promotie van De Graafschap naar de Eredivisie! Hoe waren de laatste wedstrijden voor hem en zijn jongens? Nu de promotie is bewerkstelligd begint de klus om een team samen te stellen dat in de Eredivisie kan blijven. Wat verwacht Henk daarvan?

We zitten in de slotfase van de Giro d'Italia! Hidde van Warmerdam van AD Sportwereld is samen met oud-renner Thomas Dekker in koers om daar de verhalen op te doen. Wat hebben zij zoal meegemaakt en hoe is het met Tom Dumoulin en Simon Yates?

We zijn er niet bij, maar het WK Voetbal gaat ook zonder ons gewoon van start deze zomer! Inmiddels zijn alle definitieve selecties door de heren bondscoaches bekendgemaakt en daar zitten wat controversiële keuzes tussen! We blikten alvast vooruit op het WK en gingen de selecties af met Martijn Baars van Sportnieuws.nl!

Sports Weekly is een samenwerking van ALLsportsradio en Sportnieuws.nl!

Luister live