Nieuws

Koninkrijksteam U18 Europees Kampioen

Simply the best!

Ons Koninkrijksteam onder 18 jaar is ongeslagen Europees kampioen honkbal geworden! In het Italiaanse Grosseto werd de titel onder leiding van Eric de Bruin geprolongeerd! Spraken met speler Daniël Vos over het EK en de titel, wat voor hem met U18 zijn laatste huzarenstukje was.

De ploeg versloeg in de finale Spanje met 6-3, nadat vier van de vijf wedstrijden daarvoor met overmacht via mercy rule werden afgesloten!

Het weekend stond naast de WK finale ook in het teken van de finales op Wimbledon! Op het heilige gras van de All England Club werd de derde Grand Slam van het jaar afgewerkt. Bij de dames wisten na een slagveld Serena Williams en Angelique Kerber tot de finales door te dringen, die uiteindelijk door de Duitse Kerber met 6-3, 6-3 werd gewonnen. Kerber pakte hiermee voor het eerste de titel op Wimbledon en haar derde grandslamtitel van haar carrière. Bij de heren liet de Serviër Novak Djokovic weer zien helemaal terug te zijn. In de finale was hij met 6-2, 6-2, 7-6(3) te sterk voor de Zuid-Afrikaan Kevin Anderson, die voor de tweede keer in zijn carrière in een grandslamfinale stond. Blikte terug op de wedstrijden en vooruit op het tennisgeweld wat op de planning staat met tennisjournalist Jon Visbeen!

Daniël Vos en Jon Visbeen hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister deze podcast na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

ALLsportsradio LIVE! wordt mede mogelijk gemaakt door ERIMA, Sportswear since 1900.

Luister live