Nieuws

Ronald Koeman Jr.

Oss is weer TOP!

Ook voor de ploegen in de Keuken Kampioen Divisie start binnenkort de competitie weer! We blikten vooruit op de competitiestart met TOP Oss keeper Ronald Koeman Jr.! Daarnaast spraken we ook kort met Ronald over de transfer van zijn oom Erwin Koeman!

Kinderen zijn nu niet de eersten die je op de golfbaan een balletje ziet slaan, maar daar wil de Nederlandse Golf Federatie verandering in brengen! Inmiddels zijn zij al een aantal jaar bezig met het project Golf Raak, een concept waarmee de NGF hoopt mee kinderen in aanraking te brengen met het golf. Spraken over Golf Raak met Patty Smit van de NGF!

Onze rolstoelbasketbalsters zijn volop in voorbereiding op het WK, dat medio augustus gaat plaatsvinden in Duitsland! Die voorbereiding begint voor onze Orange Angels in Nieuwegein met de Dutch Battle, een toernooi met een aantal van de toplanden. Spraken met international Jitske Visser over de Dutch Battle en over het WK, waarbij Nederland hoopt het goud mee terug naar huis te nemen!

Ronald Koeman Jr., Patty Smit en Jitske Visser hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister deze podcast na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

ALLsportsradio LIVE! wordt mede mogelijk gemaakt door ERIMA, Sportswear since 1900.

Luister live