Nieuws

Rick Mathijssen

Alles op alles!

Van 19 t/m 22 april wordt de allerlaatste editie van de EHCC gespeeld bij Amsterdam! De dames van Amsterdam zijn er dan ook op gebrand om in eigen huis deze laatste editie van het Europese hockeyclubtoernooi te winnen. We spraken met Rick Mathijssen over de EHCC en de komende periode!

Hoofdcoach Rick Mathijssen vertrekt na dit seizoen en met de play-offs voor de boeg en de strijd om de EHCC, zijn alle ingrediënten aanwezig om er in potentie een fantastisch afscheid van te maken.

De doordeweekse speelronde in de Eredivisie deze week zit er nauwelijks op, of we mogen ons alweer voorbereiden op de volgende komende weekend. Met nog zes speelronden te gaan is het overal in de Eredivisie nog spannend. Wie wordt kampioen, wie pakt plek drie, wie plaatsen zich voor Europese play-offs en wie moeten strijden voor lijfsbehoud? We spraken erover met Fox Sports commentator Leo Oldenburger!

De Als1team Challenge van Fonds Gehandicaptensport is inmiddels begonnen aan de één na laatste dag! Wielrenner Bas Tietema rijdt deze week samen met mensen die zich hebben ingeschreven om mee te rijden voor het Fonds langs alle Eredivisiestadions. Vandaag rijdt hij van Sittard naar Rotterdam en een dame die alles nauwlettend vanuit de volgwagen in de gaten houdt is Jiske Griffioen. Spraken haar vanuit de auto tussen Eindhoven en Tilburg!

Elke week sluiten we af met een column! Deze keer was het weer de beurt aan Huibert-Jan! De weekafsluiter ging over de man die darten op de Nederlandse sportkaart heeft gezet: Raymond van Barneveld!

Rick Mathijssen, Leo Oldenburger, Jiske Griffioen en Huibert-Jan hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Welke sport het ook is en op wat voor een niveau dan ook: als het verhaal goed is, hoor je het hier!

Luister live