Nieuws

Rick Winkelman Winkelman op Wielen

Rick Winkelman terug op ALLsportsradio

Sportjournalist en autosportcommentator Rick Winkelman keert terug naar sportzender ALLsportsradio. Vanaf september gaat hij daar elke maand het autosportprogramma ‘Winkelman op Wielen’ presenteren.


‘Winkelman op Wielen’ is vanaf dinsdag 17 september maandelijks tussen 15:00 en 16:00 uur te horen op de sportzender en naderhand terug te luisteren als podcast. 

Rick Winkelman is geen onbekende op ALLsportsradio. Hij was al vanaf de start betrokken bij het station en maakte verschillende programma’s over autosport, fietsen en samen met sportmarketinggoeroe Frank van den Wall Bake het programma ‘De BV Sport’.

Rick Winkelman: ”Ik heb het maken van radio en podcasts altijd heel leuk gevonden. Ik heb het gemist en ben blij dat ik nu weer gas kan gaan geven bij ALLsportsradio”.

Lars Schotanus van ALLsportsradio: “We zijn trots dat Rick weer tijd voor ons heeft kunnen  vrijmaken in zijn overvolle autosportagenda. Hij heeft samen met ons aan de wieg gestaan van ALLsportsradio. De cirkel is weer rond, zou Louis van Gaal zeggen”.

Over Rick Winkelman
Rick Winkelman werkt als televisiecommentator, verslaggever en voice-over bij de Formule 1, NASCAR en andere grote internationale autosportseries op Ziggo Sport. Daarnaast is hij via productiemaatschappij Southfields werkzaam als senior redacteur, analist en verslaggever van het ‘Formule 1 Café‘ en de andere Formule 1-programma’s op Ziggo Sport. Ook produceert hij in eigen beheer video’s voor en over bedrijven in de Nederlandse autosport en automotive business. 

Luister live