Nieuws

Karlien Sleper 5

Karlien Sleper goed begonnen!

In Lillehammer vond de eerste wedstrijd plaats van het monobobseizoen. Dit is een relatief nieuwe discipline waarin de atleten in hun eentje in een bob het parcours afgaan. Bobslee-atlete Karlien Sleper wist knap het brons te pakken en we blikten met haar terug op de race.

Het ijshockeyseizoen is al even onderweg. Er gebeurt van alles op en rond het ijs. We spraken met Ed Versteeve van ijshockeyplatform Face-Off.nl over onder meer de start van het BeNe League seizoen, met een uitstekend Heerenveen Flyers. Daarnaast spraken we ook over hoe de Tilburg Trappers het doen in de Duitse Oberliga.

Het was weer tijd om de week af te sluiten met de sportcolumn op ALLsportsradio! Deze week was de sportcolumn voor de rekening van Huibert-Jan van Roest! Hij vertelde hoe het is om samen te leven met familieleden van topsporters!

Karlien Sleper, Ed Versteeve en Huibert-Jan van Roest hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!


Welke sport het ook is en op wat voor een niveau dan ook: als het verhaal goed is, hoor je het hier!

Luister live