Nieuws

170320 Winkelman op Wielen Tom Coronel

Nieuw jaar, nieuwe auto!

In Winkelman op Wielen verzetten Rick Winkelman en autocoureur Tom Coronel in de studio hun gedachten even van alle corona perikelen. In de voorbespreking van Tom's raceseizoen praatten ze onder anderen over de Audi waarin hij dit jaar de WTCR gaat rijden.

Hoe is Tom z'n passie ontstaan? Waarom pakte hij de grote kans die hij in Amerika kreeg niet? BN'er, zakenman en allround coureur Tom praat over zijn terugval in de ranglijsten en waarom hij niet met zijn rechter-, maar met zijn linkervoet de comeback maakt die je nu in zijn tijden terugziet. Dit, en nog veel meer hoor je in onderstaande podcast.

In het auto- en motorsportprogramma 'Winkelman op Wielen' ontvangt journalist, commentator en presentator Rick Winkelman maandelijks top gasten die racen in het bloed hebben zitten. Of het nu op twee, drie of vier wielen is, dat maakt niet uit! 

‘Winkelman op Wielen’ is elke derde dinsdag van de maand tussen 15:00 en 16:00 uur te horen op ALLsportsradio via www.allsportsradio.nl/player en naderhand terug te luisteren als podcast.

Luister live