Nieuws

Eileen

Sportexperience bij ALLsportsradio tijdens Open Studio Dagen!

Dit weekend gaan de deuren van ALLsportsradio wijd open voor de Open Studio Dagen op het Media Park in Hilversum met een complete sportexperience!


Je kunt instappen in een bobslee, een potje beachvolleybal of beachtennis spelen, kennismaken met speedbadminton of YOU.FO, ontdekt worden als wielertalent tijdens de KNWU Talentenkoers, het opnemen tegen obstaclerunster Andrea van Lieshout, een rondje scheuren in een Crazy Kart, het luie zweet er even uittrappen op een spinning fiets en de meest mooie sportprijzen winnen in de NUsport Quiz! Ennn...o ja bijna vergeten...we gaan ook nog 2 dagen lang LIVE! radio maken!

Het Media Park in Hilversum opent voor de 7e keer haar deuren voor het publiek. Op zaterdag 6 en zondag 7 september 2014 is het tijdens de Open Studio Dagen mogelijk binnen te kijken in de wereld van glitter en glamour in ‘Hillywood’. Studiodeuren die normaal gesloten blijven staan dit hele weekend wagenwijd open.

Ook de studio van ALLsportsradio (www.allsportsradio.nl) wordt letterlijk en figuurlijk opengesteld voor publiek. Iedere bezoekers is van harte welkom om een kijkje te nemen in de studio en ook zelf iets op de radio te vertellen over zijn sport, zijn sportclub, zijn sportheld of zijn sportmoment.

Luister live