Nieuws

081120 ASR Toer voor ALS afsluiter

Op weg naar de finish

Na vier weken lang bewegen tijdens de Toer voor ALS, ging tijdens een speciale uitzending op ALLsportsradio de finishvlag uit. Ron Lemmens sprak met verschillende gasten over hoe het event geweest is en hoorde je hoeveel tot nu toe is opgehaald!

Tijdens de uitzending te gast waren Petra Kroon, campagneleider Toer voor ALS; Anouk, die deelnam aan de Toer voor ALS voor haar moeder; Guido Mols, die zijn 1500 kilometer fietsen voor de deur bij ALLsportsradio finishte; deelnemers  Henk, Truus en Marijn Lunsing; Tom Bos, Plv. directeur Stichting ALS Nederland en Gert-Jan Pijl, campagne medewerker en mede-initiatiefnemer Toer voor ALS én Sabine Mom, Marketingcommunicatie Manager bij Garmin en Tacx Nederland, partners van de Toer voor ALS.

ALLsportsradio is trotse mediapartner van de Toer voor ALS. De Toer voor ALS werd vanaf de start op zondag 11 oktober tot en met de finish op zondag 8 november, vier weken lang, elke dag onder de aandacht gebracht van de luisteraars. 

Meer weten over de Toer voor ALS of doneren? Het kan nog de hele maand! Kijk hier!

Het programma is ook terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts).

Luister live