Nieuws

Renger van der Zande in de studio

Klaar voor Zandvoort!

De Dutch Grand Prix staat weer voor de deur en daarom stond de uitzending helemaal in het teken van de race op Zandvoort.

Robert Denneman en Daan Prins spraken met verschillende gasten over hoe de Dutch Grand Prix zal verlopen. Zo gingen ze in gesprek met niemand minder dan Rick Winkelman, Renger van der Zande en Jan Lammers.

Daan Prins sprak met Jan Lammers, oud F1-coureur en nu sportief directeur van de Dutch Grand Prix. Hoe werkt het evenement organisatorisch en wat zijn zijn verwachtingen van de race van Max Verstappen?

Daarnaast sprak Robert Denneman met autosportcommentator Rick Winkelman van Ziggo Sport en autocoureur Renger van der Zande. Wat verwachten zij van het weekend? Met Rick besprak hij het verloop van dit seizoen en het sporttechnische gedeelte van aankomend weekend. Met Renger dook hij in het racen. Hoe is Zandvoort voor coureurs, wat is zijn geschiedenis op de baan en hoe gaat het met zijn carrière in de IMSA?

Jan Lammers, Rick Winkelman en Renger van der Zande hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Welke sport het ook is en op wat voor een niveau dan ook: als het verhaal goed is, hoor je het hier.

Luister live