Nieuws

WK 2022 Qatar

WK Update #8

Luister nu naar de achtste WK Update in samenwerking met Sportnieuws.nl!

In deze WK Update blikken Robert Denneman en Joris Kaper terug op de beslissende wedstrijden van poules A en B, waaronder het duel van Nederland tegen Qatar. Oranje won in een relatief saaie wedstrijd met 2-0 van het gastland, waardoor de groepswinst binnen is. Verder schakelde Senegal in een onderlinge strijd Ecuador uit en deed de VS hetzelfde met Iran in groep B. Engeland won de Britse burenruzie tegen Wales met 3-0 voor de groepswinst.

Daarnaast wordt er vooruitgeblikt op de wedstrijden van woensdag 30 november 2022. Vandaag gaan de beslissingen vallen in groepen C en D. Frankrijk is al zeker van de volgende ronde en dus is het aan Tunesië, Denemarken en Australië om het tweede ticket vanuit groep D te pakken. Australië staat er het beste voor, maar moet nog wel Denemarken van zich af houden. In poule C kan theoretisch iedereen nog door. We gaan Polen in actie zien tegen Argentinië en stuntploeg Saoedi-Arabië neemt het op tegen Mexico.

De WK Updates worden in samenwerking gemaakt met Sportnieuws.nl en verschijnen elke werkdag voor de start van de eerste wedstrijd.

Luister live