Nieuws

WK 2022 Qatar

WK Update #9

Luister nu naar de negende WK Update in samenwerking met Sportnieuws.nl!

In deze WK Update blikken Robert Denneman en Trevor Wagener terug op de spannende ontknopingen in poules C en D. In de middag waren er gelijk twee verrassende uitslagen te noteren. Zo won Tunesië van het B-garnituur van Frankrijk en dwong Australië plaatsing af door van directe tegenstander Denemarken te winnen. In de avond bleef het tot diep in blessuretijd spannend. Lang leek het erop dat Polen op basis van gele kaarten door zou gaan, ondanks een 2-0 verlies tegen Argentinië, maar Saoedi-Arabië deed diep in blessuretijd de deksel op de neus van Mexico door de 1-2 te scoren.

Daarnaast wordt er vooruitgeblikt op de wedstrijden van donderdag 1 decemebr 2022. Vandaag gaan we hopelijk getrakteerd worden op spannende wedstrijden. Zo kan Marokko plaatsing voor de volgende ronde afdwingen door van Canada te winnen en strijden Kroatië en België onderling om wie doorgaat.

In groep E is het ook nog ongekend spannend. Iedereen kan nog door naar de volgende ronde. Duitsland moet winnen van Costa Rica om nog kans te maken. Spanje en Japan staan nu op pole position, maar spelen tegen elkaar. Niks is zeker in de poule waar iedereen van iedereen kan winnen!

De WK Updates worden in samenwerking gemaakt met Sportnieuws.nl en verschijnen elke werkdag voor de start van de eerste wedstrijd.

Luister live