Nieuws

WK 2022 Qatar

WK Update #11

Luister nu naar de elfde WK Update in samenwerking met Sportnieuws.nl, met daarin onder meer de achtste finale van Oranje!

In deze WK Update blikken Daan Prins en John den Hollander terug op de eerste achtste finales van dit toernooi. Gedurende het weekend waren er vier achtste finales, waaronder die van Nederland tegen de VS. Daan en John blikten er uitgebreid op terug en spraken daarnaast ook over de wedstrijden Argentinië - Australië, Frankrijk - Denemarken en Engeland - Senegal.

Uiteraard wordt er ook vooruitgeblikt op de wedstrijden van maandag 5 december. In de middag nemen Japan en Kroatië het tegen elkaar op voor een plek in de kwartfinales en het avondduel zal de strijd zijn tussen Brazilië en Zuid-Korea.

In het weekend worden de eerste vier achtste finales gespeeld en deze fase van het toernooi wordt afgetrapt door het Nederlands Elftal! Zaterdag om 16:00 uur wacht de VS als tegenstander, een team dat niet zo maar verslagen is. Verder kunnen we dit weekend genieten van Argentinië - Australië, Frankrijk - Polen en Engeland - Senegal.

De WK Updates worden in samenwerking gemaakt met Sportnieuws.nl en verschijnen elke werkdag voor de start van de eerste wedstrijd.

Luister live