Nieuws

180123 BV Sport Dennis van der Laan met Frank van den Wall Bake

BV Sport #48

Dennis van der Laan was dit keer te gast bij Frank van den Wall Bake en Robert Denneman.

Managen is topsport, helemaal als de mensen die je begeleidt topsporters zijn. Dennis van der Laan vertegenwoordigt met zijn XpeditionGold atleten als Irene Schouten, Nyck de Vries, Marit Bouwmeester en de turnzusjes Sanne en Lieke Wevers. Wat is nu het geheim van zo lang, zo succesvol actief zijn binnen de managementwereld?

Frank van den Wall Bake en Robert Denneman gingen met hem in gesprek over zijn leven als atletenmanager. Daarnaast nam Frank uiteraard ook de laatste ontwikkelingen op sportmarketing vlak met je door.

In de BV Sport neemt sportmarketinggoeroe Frank van den Wall Bake ons elke tweede woensdag van de maand mee in de wereld van de geldstromen in de sport. Met studiogasten, telefonische interviews, achtergronden en mooie anekdotes uit het heden en verleden.

Dat de organisatie van de Olympische Spelen een land veel geld kost is bekend. Maar wat leveren de Olympische Spelen een land eigenlijk op? En hoe kan het dat buitenlandse voetbalclubs met enorme schulden toch voor vele miljoenen aan spelers kopen? De antwoorden op deze vragen komen wekelijks aan bod in de BV Sport.

De BV Sport is er iedere tweede woensdag van de maand van 15:00 tot 16:00 uur.

Luister live