Nieuws

BV Sport 150323

BV Sport #50

Geert Broekhuizen schoof dit keer aan bij Frank van den Wall Bake in de BV Sport.

Frank van den Wall Bake ontving in de studio Geert Broekhuizen, oprichter van BEAT Cycling. In 2016 zetten zij met hun concept de wielerwereld op zijn kop, door een internationale wielerclub op te zetten waar iedereen lid van kan worden. Daarnaast zetten zij in 2017 een commerciële baanploeg op, gevolgd door continentale wegwielrenploeg een jaar later. Hoe staat BEAT Cycling er in 2023 voor en wat hebben ze de komende jaren in petto?

In de BV Sport neemt sportmarketinggoeroe Frank van den Wall Bake ons elke tweede woensdag van de maand mee in de wereld van de geldstromen in de sport. Met studiogasten, telefonische interviews, achtergronden en mooie anekdotes uit het heden en verleden.

Dat de organisatie van de Olympische Spelen een land veel geld kost is bekend. Maar wat leveren de Olympische Spelen een land eigenlijk op? En hoe kan het dat buitenlandse voetbalclubs met enorme schulden toch voor vele miljoenen aan spelers kopen? De antwoorden op deze vragen komen wekelijks aan bod in de BV Sport.

De BV Sport is er iedere tweede woensdag van de maand van 15:00 tot 16:00 uur.

Luister live