Nieuws

160323 KPN eDivisie Talks

KPN eDivisie Finals voor eigen publiek

De vijfde aflevering van KPN eDivisie Talks gemist?

In deze uitzending spraken Daan Prins en Arnoud Schonis met FC Utrecht esporter Tygo van Splunteren. De Utrechters plaatsten zich als allerlaatste voor de KPN eDivisie Finals door de play-offs te winnen. Na zeges op Fortuna Sittard en SC Cambuur, versloegen Tygo en Tim Spaan in een mega spannende finale FC Emmen met 4-3. Hiermee zijn ze zeker van deelname aan de Finals op 6 mei in de Jaarbeurs in Utrecht. Hoe leeft Tygo naar de Finals toe en kunnen de Utrechters de eigen stad in vuur en vlam zetten?

Tijdens KPN eDivisie Talks worden elke derde donderdag van de maand de laatste in en outs van de KPN eDivisie besproken.

Robert Denneman en Arnoud Schonis nemen je mee in het reilen en zeilen van de KPN eDivisie. Te gast zijn mensen die nauw bij de competitie betrokken zijn: van spelers en clubs tot partijen die de competitie mede mogelijk maken.

KPN eDivisie Talks wordt elke derde donderdag van de maand tussen 16:00 en 17:00 uur uitgezonden op ALLsportsradio en is naderhand beschikbaar als podcast.

Luister live