Nieuws

310323 Bloed, Zweet en Tranen Ties Kruize en Mario van der Ende

Ties Kruize in Bloed, Zweet en Tranen!

Voormalig tophockeyer Ties Kruize te gast bij Mario van der Ende in Bloed, Zweet en Tranen.

Mario ging met de oud-speler van HHIJC en Klein Zwitserland in gesprek over zijn carrière. Zijn carriere kende hoogtepunten, waaronder titels met Klein Zwitserland en het Nederlands team, maar ook dieptepunten. In 1975 kreeg hij een zwaar auto-ongeluk. Artsen dachten dat hij nooit meer zou kunnen sporten, maar gelukkig kon hij na 18 maanden weer spelen. Uiteindelijk kwam Ties tot 202 interlands en heeft hij nog altijd het record in de Hoofdklasse voor meeste doelpunten in een seizoen. Hoe kijkt hij terug op zijn carrière en hoe gaat het vandaag de dag met hem?

In ‘Bloed, Zweet en Tranen’ gaat de oud-scheidsrechter op geheel eigen wijze op zoek naar de drijfveren van onze sporticonen. Naast sporters komen ook coaches, sportbestuurders en sportjournalisten aan het woord. Wat zijn hun drijfveren, hebben ze leergeld moeten betalen, wat zijn hun eigen iconen en wat kunnen ze de toekomstige generatie meegeven? 

Het programma wordt vrijdagmiddag tussen 15:00 en 16:00 uur uitgezonden op ALLsportsradio en is naderhand beschikbaar als podcast.

Luister live