Nieuws

Ronald de Boer - Bloed, Zweet en Tranen

Bloed, Zweet en Tranen #49

Mario van der Ende ontving voormalig voetbalinternational Ronald de Boer.

Samen met broer Frank maakte de bekende voetbaltweeling internationaal furore vanaf eind jaren 80 tot en met halverwege de 00's. Tijdens zijn carrière pakte Ronald negentien prijzen, waaronder de Champions League, de Eredivisie, Primera División en de Schotse Premier League, en speelde hij voor Nederland op vier eindtoernooien.

Na zijn carrière heeft hij wel een trainerscursus gedaan, maar we kennen hem vooral als voetbalanalist bij verschillende zenders in binnen- en buitenland. Mario van der Ende ging met Ronald in gesprek over zijn carrière.

In ‘Bloed, Zweet en Tranen’ gaat de oud-scheidsrechter op geheel eigen wijze op zoek naar de drijfveren van onze sporticonen. Naast sporters komen ook coaches, sportbestuurders en sportjournalisten aan het woord. Wat zijn hun drijfveren, hebben ze leergeld moeten betalen, wat zijn hun eigen iconen en wat kunnen ze de toekomstige generatie meegeven? 

Het programma wordt vrijdagmiddag tussen 15:00 en 16:00 uur uitgezonden op ALLsportsradio en is naderhand beschikbaar als podcast.

Luister live