Nieuws

130923 BV Sport met Mark de Klerk

BV Sport #55

Mark de Klerk was dit keer te gast bij Frank van den Wall Bake en Robert Denneman in de BV Sport.

Ruim 25 jaar werkte Mark de Klerk in de wereld van sportmarketing en sponsoring. Gedurende een lange carrière bij Nike onderhield hij relaties en sloot hij sponsorcontracten met ‘s werelds beste atleten, teams, clubs en sportbonden in Europa, het Midden-Oosten en in Afrika.

Vanuit een gedegen financiële achtergrond heeft Mark zich ontwikkeld tot een gedreven leider met oog voor wat er binnen een organisatie leeft. Hoe gaat het nu met Mark en hoe wil hij zich nog verder ontwikkelen? Robert Denneman en Frank van den Wall Bake gingen met Mark over in gesprek.

In de BV Sport neemt sportmarketinggoeroe Frank van den Wall Bake ons elke tweede woensdag van de maand mee in de wereld van de geldstromen in de sport. Met studiogasten, telefonische interviews, achtergronden en mooie anekdotes uit het heden en verleden.

Dat de organisatie van de Olympische Spelen een land veel geld kost is bekend. Maar wat leveren de Olympische Spelen een land eigenlijk op? En hoe kan het dat buitenlandse voetbalclubs met enorme schulden toch voor vele miljoenen aan spelers kopen? De antwoorden op deze vragen komen wekelijks aan bod in de BV Sport.

De BV Sport is er iedere tweede woensdag van de maand van 15:00 tot 16:00 uur.

Luister live