Programma's

Thierry's Dream

Thierry's Dream

Elke laatste vrijdag van de maand staat tussen 13:00 en 14:00 uur de rallysportwereld centraal tijdens 'Thierry's Dream'.

In iedere uitzending ontvangen presentatoren Robert Baarda en Peter van Embden één of meerdere gasten uit de rallysportwereld en praten over diep gezette sporen op ongebaande paden. Daarnaast worden de mooiste, spannendste en soms hilarische anekdotes gedeeld.

Het programma staat geheel in het teken van de rallysport en is tevens een ode aan Parijs-Dakar grondlegger Thierry Sabine.

Over de presentatoren
Robert Baarda (1974) is acteur, theatermaker, singer-songwriter en oprichter, journalist van rallytrucks.nl. In de jaren 80 raakte hij in de ban van Jan de Rooy die roem vergaarde door in speciaal gebouwde DAF rallytrucks de woestijn te temmen tijdens de legendarische Parijs-Dakar Rally.

Peter van Embden (1982) maakt al sinds zijn vijftiende radio. Daarnaast is hij gek op oude auto's en vindt hij dat rally eigenlijk de enige échte autosport is. In zijn vrije tijd is hij ambtenaar en in de weekenden vind je hem als De Baardige DJ op allerhande feestjes.

Het radioprogramma ‘Thierry’s Dream’ is elke laatste vrijdag van de maand tussen 13:00 en 14:00 uur te beluisteren op ALLsportsradio. Naderhand is ‘Thierry’s Dream’ ook als podcast te beluisteren via alle bekende podcastkanalen.

Thiery’s Dream is powered by Boss Machinery, VERKOYEN Propaangas, Versteijnen Trucks en het Rainbow Truck Team.

Klik hier om naar de podcasts te luisteren.

Luister live