Nieuws

Thierry's Dream Afl.2

Thierry's Dream #2

De tweede aflevering van Thierry's Dream op ALLsportsradio gemist?

In deze aflevering van Thierry’s Dream spraken Robert Baarda en Peter van Embden met Wuf van Ginkel. Techniek, trucks en Dakar; het stroomt door zijn bloed.  De verklaring: Van Ginkel’s Automobiel Fabriek (GINAF). In deze aflevering hoorde je hoe dat precies zit.

Ze bespraken zijn carrière als succesvol rijder van het Ginaf Rally Power team. Tevens keken ze vooruit naar zijn terugkeer in de komende Dakar Rally als monteur in de truck bij Team De Rooy. Er waren vragen van luisteraars en ook het “oepsmomentje” kwam aan bod. Warm opgenomen in de buitenlucht, bleek een uurtje Wuffen zo voorbij te vliegen.

In iedere uitzending ontvangen presentatoren Robert Baarda en Peter van Embden één of meerdere gasten uit de rallysportwereld en praten over diep gezette sporen op ongebaande paden. Daarnaast worden de mooiste, spannendste en soms hilarische anekdotes gedeeld.

Het radioprogramma ‘Thierry’s Dream’ is elke laatste vrijdag van de maand tussen 13:00 en 14:00 uur te beluisteren op ALLsportsradio. Naderhand is ‘Thierry’s Dream’ ook als podcast te beluisteren via alle bekende podcastkanalen.

Luister live