Nieuws

Thierry's Dream #3

Thierry's Dream #3

De derde aflevering van Thierry's Dream op ALLsportsradio gemist?

In deze aflevering van Thierry’s Dream was het druk aan tafel. De dames van All Ladies Team De Rooy waren te gast. Robert Baarda en Peter van Embden spraken met rijder Anja van Loon, navigator Floor Maten en monteur Marije van Ettekoven zijn bezig geschiedenis te schrijven.

Als eerste volledig Nederlands vrouwenteam in een rallytruck, gaan zij deelnemen aan de Dakar Rally. Aan tafel vertelde Anja hoe haar droom gestalte krijgt en bespraken ze waar ieders passie voor de off-road rallysport vandaan komt. Ook hoorde je hoe de taken in de cabine verdeeld zijn, hoe de voorbereiding op die zwaarste rally ter wereld verloopt en nog veel meer.

Natuurlijk was er ook weer het 'oepsmoment' en Alex Miedema brak in met vragen van de online volgers.

In iedere uitzending ontvangen presentatoren Robert Baarda en Peter van Embden één of meerdere gasten uit de rallysportwereld en praten over diep gezette sporen op ongebaande paden. Daarnaast worden de mooiste, spannendste en soms hilarische anekdotes gedeeld.

Het radioprogramma ‘Thierry’s Dream’ is elke laatste vrijdag van de maand tussen 13:00 en 14:00 uur te beluisteren op ALLsportsradio. Naderhand is ‘Thierry’s Dream’ ook als podcast te beluisteren via alle bekende podcastkanalen.

Luister live