Nieuws

10 Jaar ASR Foto: Paul Ridderhof

Tienjarig jubileum ALLsportsradio groots gevierd!

Nagenieten? Luister nu de interviews met alle gasten terug!

Op 31 januari is in De Radiofabriek op het Media Park in Hilversum het tienjarig bestaan van ALLsportsradio groots gevierd. Burgemeester van Hilversum Gerhard van den Top, zanger Erwin Nyhoff en oprichters Lars Schotanus en Jaco Bal startten met een druk op de bekende rode knop de nieuwe audiovormgeving van dit lustrumjaar in.

De gehele middag werd in een vijf uur durende XXL-uitzending van ALLsportsradio LIVE! al teruggeblikt op tien jaar ALLsportsradio, met bekende studiogasten, anekdotes en spraakmakende interviews van de afgelopen tien jaar. Presentatoren Robert Denneman, Daan Prins en Ron Lemmens werden hierbij bijgestaan door verschillende co-hosts, waaronder Rick Winkelman, Frits Barend, Tom Coronel en Jacques Nieuwlaat.

Deze XXL-uitzending werd afgesloten met een speciale aflevering van ‘Bloed, Zweet en Tranen’, waarin oud-scheidsrechter Mario van der Ende tennisicoon en directeur van het ABN AMRO Open tennistoernooi, Richard Krajicek, ontving.

De jubileumuitzending van ALLsportsradio was de gehele middag te zien en te beluisteren op www.allsportsradio.nl en is als podcast terug te luisteren via alle bekende podcastkanalen.

Foto: Paul Ridderhof

Luister live