Nieuws

310124 Mario met Richard Krajicek

Bloed, Zweet en Tranen #54

In deze bijzondere aflevering van Bloed, Zweet en Tranen was Richard Krajicek te gast.

De XXL-uitzending in het teken van het tienjarig bestaan van ALLsportsradio werd afgesloten met een speciale aflevering van Bloed, Zweet en Tranen. Oud-scheidsrechter Mario van der Ende en deze uitzending co-host Robert Denneman ontvingen in de studio tennisicoon Richard Krajicek. Hij won in 1996 de Wimbledon-titel in het enkelspel en is daarmee de enige Nederlandse tennisser die een grandslamtoernooi heeft gewonnen in het enkelspel. Hoe kijkt hij terug op zijn carrière? Daarnaast blikten we ook vooruit op het aankomend ABN AMRO Open.

In ‘Bloed, Zweet en Tranen’ gaat de oud-scheidsrechter op geheel eigen wijze op zoek naar de drijfveren van onze sporticonen. Naast sporters komen ook coaches, sportbestuurders en sportjournalisten aan het woord. Wat zijn hun drijfveren, hebben ze leergeld moeten betalen, wat zijn hun eigen iconen en wat kunnen ze de toekomstige generatie meegeven? 

Het programma wordt vrijdagmiddag tussen 15:00 en 16:00 uur uitgezonden op ALLsportsradio en is naderhand beschikbaar als podcast.

Luister live