Nieuws

290324 Thierry's Dream Simon Koetsier

Thierry's Dream #7

De zevende aflevering van Thierry's Dream op ALLsportsradio gemist?

In deze aflevering van Thierry’s Dream was Simon Koetsier te gast bij Robert Baarda en Peter van Embden. Een man die gaat voor de uitdaging. 

Hij raakte midden jaren 90 via truckfabrikant GINAF betrokken bij het prepareren van een rallytruck. Toen hij enkele jaren daarna zelf met de rally mee mocht, was hij verkocht. Van navigeren tot organiseren, Simon is er mee bekend geraakt. Al jaren is hij teammanager bij het Rainbow Truck Team en afgelopen jaar kroop hij als navigator in een bijzonder zero emissie voertuig om deel te nemen aan de Dakar Future Mission 1000 uitdaging. Verhalen genoeg dus.

Op het YouTube-kanaal van Rallytrucks vind je na de eindtune nog een kleine tien minuten bonusmateriaal.

In iedere uitzending ontvangen presentatoren Robert Baarda en Peter van Embden één of meerdere gasten uit de rallysportwereld en praten over diep gezette sporen op ongebaande paden. Daarnaast worden de mooiste, spannendste en soms hilarische anekdotes gedeeld.

Het radioprogramma ‘Thierry’s Dream’ is elke laatste vrijdag van de maand tussen 13:00 en 14:00 uur te beluisteren op ALLsportsradio. Naderhand is ‘Thierry’s Dream’ ook als podcast te beluisteren via alle bekende podcastkanalen.

Luister live