Nieuws

060524 Tour du ALS ASR LIVE!

Zien lijden doet actie ondernemen!

Op 13 juni gaan honderden Nederlanders weer de strijd aan met de Mont Ventoux om geld op te halen voor Stichting ALS.

Wandelen, hardlopen of fietsen, het kan allemaal. Nationale Waarborg en Zeevat Hypotheken en Verzekeringen zetten zich ook in tijdens event. Antoinette Kalkman en Edward Zeevat hebben beiden hun eigen redenen om deel te nemen of zich in te zetten als vrijwilliger. Daan Prins ontving hen beiden in de studio.

Afgelopen weekend pakte PSV de 25ste landstitel uit haar geschiedenis. Vroeg op de zondagmiddag wonnen de Eindhovenaren in het Philips Stadion met 4-2 van Sparta Rotterdam. We blikten er op terug met fan Bas den Dubbelden en met Inta Janssen van Southfields.

Het was een druk koersweekend. Waar La Vuelta Femenina met een fantastische Demi Vollering zondag ten einde kwam, begon zaterdag de 107de editie van de Giro d'Italia. We gingen erover in gesprek met voormalig profrenner Gert Jakobs.

Antoinette Kalkman, Edward Zeevat, Bas den Dubbelden, Inta Janssen en Gert Jakobs hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Welke sport het ook is en op wat voor een niveau dan ook: als het verhaal goed is, hoor je het hier.

Luister live