Nieuws

Laila van der Meer en Bjarne Bouwer Foto: Didier Hilliaire

Van der Meer/Bouwer fantastisch bezig in La Grande-Motte!

Iemand die het daar nauwlettend in de gaten houdt is zeilster Odile van Aanholt.

Momenteel wordt er hard gezeild in La Grande-Motte. Voor de Franse kust zijn namelijk de WK Nacra17 en EK 49er en 49erFX bezig. Belangrijke kampioenschappen, want dit is voor beide olympische klassen de laatste grote test voor de Olympische Spelen. We spraken met Odile over onder meer de Nederlandse equipes.

De eerste koersweek van de Giro d'Italia zit er bijna op. Waar we ons straks gaan opmaken voor de eerste van de twee tijdritten, is er in deze eerste week al veel gebeurd. Zo rijdt topfavoriet Tadej Pogačar al sinds de tweede etappe in het roze, hebben de sprinters al veel kansen gehad en hebben we zes verschillende winnaars in zes etappes gezien. We bespraken het met Tim van Hengel van Cycloo.

Komend Pinksterweekend staat de Roparun weer op het programma. Voor het eerst in vijf jaar is er, naast de route in Nederland, ook weer een route die Frankrijk en België aandoet. Wat kunnen we verwachten van de 33ste editie van deze fantastische estafetteloop? We spraken erover met directeur Lesly Wolters.

Odile van Aanholt, Tim van Hengel en Lesly Wolters hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Welke sport het ook is en op wat voor een niveau dan ook: als het verhaal goed is, hoor je het hier.

Foto: Didier Hilliaire

Luister live