Nieuws

Frank Weeink tijdens GP Frankrijk 2024 in gesprek met Fabio Di Giannantonio

Jorge Martín grote winnaar in Le Mans, podium voor Veijer!

We blikten erop terug met Ziggo Sport Racing commentator Frank Weeink.

Dit weekend was het MotoGP-circus in Frankrijk. Op het Bugatti Circuit in Le Mans was Jorge Martín de grote winnaar. Door zowel in de sprint- als de hoofdrace te zegevieren liep hij maximaal uit in de WK-stand. Verder was het ook een topweekend voor Collin Veijer in de Moto3, die derde werd in de race en daarmee ook derde staat in de stand.

Onze handbalmannen hebben zich voor de derde keer in de geschiedenis geplaatst voor het WK. In een tweeluik tegen de Grieken was het uitermate spannend. Het eerste duel in Griekenland werd met 31-27 verloren, dus moest er afgelopen zondag in Eindhoven gewonnen worden. Dat deden onze mannen met 31-25 en dus gaat Nederland zich begin 2025 in Kroatië, Denemarken en Noorwegen meten met de wereldtop. We spraken erover met handbalcoach Bert Bouwer.

Afgelopen zondag kwam het WK in de Nacra17 klasse tot een eind. Het Nederlandse duo Laila van der Meer en Bjarne Bouwer, dat ook Nederland zal gaan vertegenwoordigen tijdens de Olympische Spelen in Parijs, eindigde als zesde in de afsluitende medalrace en als achtste in de eindstand. We blikten terug op het WK met Bjarne Bouwer.

Frank Weeink, Bert Bouwer en Bjarne Bouwer hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Welke sport het ook is en op wat voor een niveau dan ook: als het verhaal goed is, hoor je het hier.

Foto: Twitter (@frankweeink)

Luister live