Nieuws

150524 BV Sport Rob Jansen

Rob Jansen in de BV Sport!

De spelersmakelaar schoof dit keer aan bij Frank van den Wall Bake en Robert Denneman.

Waar hij in 1978 de allereerste spelersmakelaar werd met een UEFA-licentie, groeide Rob Jansen uit tot één van de grootsten van Nederland. Tot 1995 werkte hij bij de door zijn vader opgerichte spelersvakbond VVCS, waarna hij tot eind 2014 de leiding had over het bedrijf Sport-Promotion. Tijdens die periode behartigde hij onder meer de belangen van grootheden als Phillip Cocu, Dennis Bergkamp, Dirk Kuijt, Roy Makaay en Mark van Bommel.  

Tijdens de uitzending spraken de heren onder meer over zijn carrière als makelaar, maar ook over actuele casussen in zijn vakgebied en de ambitie om een Engelse club te kopen.

In de BV Sport neemt sportmarketinggoeroe Frank van den Wall Bake ons elke tweede woensdag van de maand mee in de wereld van de geldstromen in de sport. Met studiogasten, telefonische interviews, achtergronden en mooie anekdotes uit het heden en verleden.

Dat de organisatie van de Olympische Spelen een land veel geld kost is bekend. Maar wat leveren de Olympische Spelen een land eigenlijk op? En hoe kan het dat buitenlandse voetbalclubs met enorme schulden toch voor vele miljoenen aan spelers kopen? De antwoorden op deze vragen komen wekelijks aan bod in de BV Sport.

De BV Sport is er iedere tweede woensdag van de maand van 15:00 tot 16:00 uur.

Luister live