Nieuws

Finish Veenendaal-Veenendaal 2023 Foto: Ted Walker

Wie gaan Kopecky en Groenewegen opvolgen in Veenendaal?

We blikten vooruit met Tim van Hengel van Cycloo.

Aankomende vrijdag en zaterdag wordt er weer op hoog niveau gekoerst in ons land. Zowel de vrouwen als de mannen komen in actie tijdens Veenendaal-Veenendaal, dat na de Amstel Gold Race de hoogst aangeschreven koers van Nederland wil gaan worden. Gaan Lotte Kopecky en Dylan Groenewegen hun titels succesvol verdedigen op de Kerkewijk?

De reguliere competitie zit erop en dus is het weer play-offs geblazen in de Keuken Kampioen Divisie. Drie weken lang is het strijden om dat ene Eredivisie ticket. De heenduels van de eerste ronde zijn gespeeld en daarin hebben NAC Breda en ADO Den Haag een nipte voorsprong ten opzichte van Roda JC en De Graafschap en zijn FC Emmen en FC Dordrecht nog in evenwicht. We spraken erover met Kaj Ramsteijn van Voetbalprimeur.

We gaan ons langzaam maar zeker opmaken voor het tweede grandslamtoernooi van het jaar. Terwijl momenteel de Internazionali BNL d'Italia, oftewel het Masterstoernooi van Rome, bezig is, beginnen komende maandag de qualifiers aan Roland Garros. Spraken erover met tennisjournalist Jon Visbeen.

Tim van Hengel, Kaj Ramsteijn en Jon Visbeen hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Welke sport het ook is en op wat voor een niveau dan ook: als het verhaal goed is, hoor je het hier.

Foto: Ted Walker

Luister live