Nieuws

Ronald Vording in actie

Imola wordt feest der updates!

We spraken erover met Ronald Vording van Motorsport.com.

De Formule 1 is aangekomen in Europa. De eerste stop is in Italië op het legendarische circuit van Imola voor de, jawel houd je vast, Formula 1 MSC Cruises Gran Premio del Made In Italy e dell'Emilia-Romagna 2024. Vorig jaar werd het feest helaas afgelast door overstromingen in de regio, maar dit jaar kan er wel geracet worden. Wat kunnen we verwachten?

Zaterdag is het weer zover. Time for Glory! In de RTM Stage van Rotterdam Ahoy staat Glory 92 op het programma. Headliner van deze avond is het gevecht om de Middleweight wereldtitel tussen Donovan Wisse en Ulric Bokeme. Ook in het voorprogramma staan er uiteraard weer topwedstrijden gepland. We blikten erop vooruit met Mark Schaaf, presentator van Glory Kickboxing op Videoland.

Het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo is tussen 23 en 26 mei het strijdtoneel van de beste dressuur- en paradressuur ruiters van Nederland. Tijdens het NK is de volledige top van TeamNL aanwezig, want dit is de eerste officiële observatie wedstrijd voor de Spelen in Parijs deze zomer. We blikten erop vooruit met bondscoach Patrick van der Meer.

Ronald Vording, Mark Schaaf en Patrick van der Meer hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Welke sport het ook is en op wat voor een niveau dan ook: als het verhaal goed is, hoor je het hier.

Luister live