Nieuws

Nick Doup Foto: Eurosport

Alleen Pogačar kan zichzelf nog van roze trui afhouden

We spraken erover met Nick Doup van WielerFlits.

Nog een paar etappes en dan is de 107de editie van de Giro d'Italia ten einde. Tadej Pogačar heeft met het ingaan van de 17de etappe een aardige voorsprong van 7 minuut 18 te pakken en vooralsnog lijkt hij vrij onbedreigd de roze trui naar Rome te brengen. 

Woensdagavond staat er een topaffiche op het programma in de finale van de UEFA Europa League. Atalanta Bergamo en Bayer Leverkusen staan in het Aviva Stadium in Dublin tegenover elkaar. Met zes Nederlanders verdeeld over beide selecties, zit er een aardig Nederlands tintje aan deze finale. Hoe staan de teams ervoor en wat kunnen we verwachten? We blikten erop vooruit met Süleyman Öztürk van Voetbal International.

Deze donderdag is de grote ontknoping van de Premier League of Darts. In The O2 Arena in Londen gaan Luke Littler, Michael Smith, Luke Humphries en Michael van Gerwen uitmaken wie deze editie op zijn naam gaat zetten. Van Gerwen is titelverdediger, maar hij gaat zeker niet als favoriet de avond in. We spraken erover met Viaplay dartscommentator Jacques Nieuwlaat.

Nick Doup, Süleyman Öztürk en Jacques Nieuwlaat hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Welke sport het ook is en op wat voor een niveau dan ook: als het verhaal goed is, hoor je het hier.

Foto: Eurosport

Luister live