Nieuws

Tom van t' Hek in Bloed, Zweet & Tranen

Tom van 't Hek in Bloed, Zweet en Tranen!

Tom van 't Hek schoof bij Mario van der Ende aan in Bloed, Zweet en Tranen.

De behendige linkerspits speelde liefst 221 interlands voor Oranje en won met Kampong in 1985 de landstitel. Hoewel hij na zijn carriere huisarts werd, stroomde het bloed toch waar het niet gaan kon en keerde hij al vrij snel terug in het hockey als bondscoach van de vrouwenploeg. Na zijn stoppen in 2000 ging hij verder als radiopresentator bij onder meer Langs de Lijn en met inmiddels verschillende prachtige functies op zijn cv, mag hij zich per 1 augustus straks voorzitter noemen van de Nederlandse Sportraad. Mario van der Ende ging tijdens de uitzending met Tom in vogelvlucht door zijn carriere.

In ‘Bloed, Zweet en Tranen’ gaat de oud-scheidsrechter op geheel eigen wijze op zoek naar de drijfveren van onze sporticonen. Naast sporters komen ook coaches, sportbestuurders en sportjournalisten aan het woord. Wat zijn hun drijfveren, hebben ze leergeld moeten betalen, wat zijn hun eigen iconen en wat kunnen ze de toekomstige generatie meegeven? 

Het programma wordt vrijdagmiddag tussen 15:00 en 16:00 uur uitgezonden op ALLsportsradio en is naderhand beschikbaar als podcast.

Luister live