Nieuws

190624 Double Top podcast

Double Top podcast op ALLsportsradio!

De speciale aflevering van de Double Top podcast gemist?

Deze speciale aflevering werd gemaakt in samenwerking met ALLsportsradio. In de twaalfde aflevering van het tweede seizoen van de Double Top podcast waren Niels Zonneveld en Wessel Nijman te gast bij presentator Damian Vlottes.

De mannen bespraken de Pro Tours van vorige week, waar onder meer Zonneveld de kwartfinale haalde. Verder gingen ze in op de tijdelijke schorsing van Jarno Bottenberg, de vraag wie het World Cup-duo van België wordt, de voormalige gokverslaving van Luke Woodhouse en nog veel meer.

Ook was Wessel Nijman openhartig over de schorsing die hij kreeg voor matchfixing, hij stond hierdoor liefst tweeënhalf jaar aan de kant. Met Niels Zonneveld spraken ze onder meer over zijn laatste WK. Dit was een turbulent toernooi voor hem. Hij won zijn eerste WK-wedstrijd ooit, maar werd daarna getroffen met vreselijk nieuws.

Na de uitzending is het interview ook als podcast terug te luisteren via www.allsportsradio.nl, te zien op het YouTube-kanaal van Double Top en te beluisteren via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts).

Luister live