Nieuws

280624 Thierry's Dream Aad van Velsen en Hans Stacey

Aad van Velsen en Hans Stacey in Thierry's Dream!

Je hoorde een nieuwe aflevering van Thierry's Dream op ALLsportsradio.

Thierry’s Dream is begonnen aan een zomerstop, maar laat de luisteraars niet in de steek. De show over rallytrucks en meerrr… heeft drie uitzendingen uit de oude doos opgepoetst. Deze maand hoorde je een aflevering met Hans Stacey en Aad van Velsen als gasten. Deze is in januari 2023 opgenomen in het DAF Museum te Eindhoven op de rustdag van de Dakar Rally. Het is de eerste en tot nu toe enige live-uitzending geweest. Toen alleen via de socialmediakanalen van Rallytrucks.nl, maar nu in afgeslankte vorm exclusief te beluisteren bij ALLsportsradio.

In iedere uitzending ontvangen presentatoren Robert Baarda en Peter van Embden één of meerdere gasten uit de rallysportwereld en praten over diep gezette sporen op ongebaande paden. Daarnaast worden de mooiste, spannendste en soms hilarische anekdotes gedeeld.

Het radioprogramma ‘Thierry’s Dream’ is elke laatste vrijdag van de maand tussen 13:00 en 14:00 uur te beluisteren op ALLsportsradio. Naderhand is ‘Thierry’s Dream’ ook als podcast te beluisteren via alle bekende podcastkanalen.

Luister live