Nieuws

260724 Thierry's Dream Martin Ketelaars en Theo van de Rijt

Martin Ketelaars en Theo van de Rijt in Thierry's Dream!

De tweede speciale zomerstop uitzending van Thierry's Dream gemist?

Terwijl de zomerstop van Robert Baarda en Peter van Embden nog even duurt, grijpen ze deze maand terug op één van de afleveringen van Thierry’s Dream die nog niet zijn uitgezonden op ALLsportsradio. Deze aflevering werd via de mediakanalen van Rallytrucks.nl uitgezonden in januari 2023.

Als gasten ontvingen de mannen Martin Ketelaars en Theo van de Rijt, twee oud gedienden van Team De Rooy in de jaren ‘80. In die beginjaren van de befaamde Parijs-Dakar Rally werd de bakermat gelegd voor de offroad rallysport zoals we dat nu kennen.

Martin en Theo vertelden passievol over die jaren en hoe het er toen totaal anders aantoe ging. Niet voor niets één van de best beluisterde afleveringen uit het pre-ALLsportsradio seizoen. Geniet en ga mee terug in de tijd.

In iedere uitzending ontvangen presentatoren Robert Baarda en Peter van Embden één of meerdere gasten uit de rallysportwereld en praten over diep gezette sporen op ongebaande paden. Daarnaast worden de mooiste, spannendste en soms hilarische anekdotes gedeeld.

Het radioprogramma ‘Thierry’s Dream’ is elke laatste vrijdag van de maand tussen 13:00 en 14:00 uur te beluisteren op ALLsportsradio. Naderhand is ‘Thierry’s Dream’ ook als podcast te beluisteren via alle bekende podcastkanalen.

Thierry’s Dream is powered by Boss Machinery, VERKOYEN Propaangas, Versteijnen Trucks en het Rainbow Truck Team.

Luister live