Nieuws

030924 Uniek Sporten Vandaag

Aangepast sporten dichtbij brengen!

De zesde aflevering van Uniek Sporten Vandaag vanuit Parijs gemist?

Robert Denneman en Nike Boor, directeur van Fonds Gehandicaptensport, spraken in het TeamNL Huis met Jellie Ponne van Univé en Paul Möller van Allianz over waarom zij aanwezig zijn bij de Paralympische Spelen en waarom ze de paralympische sporten ondersteunen. Daarnaast schoof ook Jeroen Westermann van Uniek Sporten aan om het over de lancering van Uniek Sporten Thuis te hebben en was Richard Zwart van Gazeti te gast om het over audiodescriptie te hebben.

Van 29 augustus tot en met 8 september staan dagelijks de uitzendingen geheel in het teken van de Paralympische Spelen. Elke dag van 17:00 tot 18:00 uur presenteren Robert Denneman en Nike Boor speciale uitzendingen van Uniek Sporten Vandaag. In deze uitzendingen worden studiogasten ontvangen, interviews afgenomen en zijn er reportages vanuit Parijs. 

Alle uitzendingen en interviews van Uniek Sporten Vandaag tijdens de Paralympische Spelen zijn na afloop terug te luisteren via www.allsportsradio.nl en alle bekende podcastkanalen.

Uniek Sporten Vandaag is een productie van ALLsportsradio en Fonds Gehandicaptensport, met steun van de Nederlandse Loterij. NOC*NSF draagt bij aan het programma met studiogasten en biedt een centrale locatie in het TeamNL Huis.

Luister live