Nieuws

070924 Uniek Sporten Vandaag Kimberly Alkemade

Medailles, medailles, medailles in het TeamNL Huis

De tiende aflevering van Uniek Sporten Vandaag vanuit Parijs gemist?

Robert Denneman en Nike Boor, directeur van Fonds Gehandicaptensport, ontvingen in het TeamNL Huis medaillewinnaars Mitch Valize, Kimberly Alkemade en Diede de Groot. Mitch wist bij zowel de tijdrit als de wegrit goud te veroveren in de handbike H5-klasse, Kimberly pakte in het atletiek goud op de 200 meter en zilver op de 100 meter in de T64-klasse en Diede pakte zowel in het enkel- als dubbelspel het zilver in het rolstoeltennis. In de studio schoof daarnaast ook negenvoudig paralympiër en viervoudig medaillewinnaar Johan Reekers aan en spraken Robert en Nike met Jacqueline van den Hil, die namens de VVD in de Tweede Kamer zit.

Van 29 augustus tot en met 8 september staan dagelijks de uitzendingen geheel in het teken van de Paralympische Spelen. Elke dag van 17:00 tot 18:00 uur presenteren Robert Denneman en Nike Boor speciale uitzendingen van Uniek Sporten Vandaag. In deze uitzendingen worden studiogasten ontvangen, interviews afgenomen en zijn er reportages vanuit Parijs. 

Alle uitzendingen en interviews van Uniek Sporten Vandaag tijdens de Paralympische Spelen zijn na afloop terug te luisteren via www.allsportsradio.nl en alle bekende podcastkanalen.

Uniek Sporten Vandaag is een productie van ALLsportsradio en Fonds Gehandicaptensport, met steun van de Nederlandse Loterij. NOC*NSF draagt bij aan het programma met studiogasten en biedt een centrale locatie in het TeamNL Huis.

Luister live