Nieuws

Missie Barcelona, de JAJO Team DutchSail Podcast

Missie Barcelona, de JAJO Team DutchSail Podcast #9

Luister nu naar de negende aflevering van Missie Barcelona, de JAJO Team DutchSail Podcast.

In aflevering negen van Missie Barcelona, de JAJO Team DutchSail Podcast gaan we bijna racen! In Barcelona lopen de voorbereidingen van de Youth America's Cup boot ten einde. Bart Salemans is in Barcelona en sprak tijdens de rustdag op dinsdag 17 september met coach Cas van Dongen en zeilers Paul Hameeteman en Bjarne Bouwer.

Op dat moment ging iedereen er overigens vanuit dat het team op deze woensdag 18 september in actie zou komen. Inmiddels is echter duidelijk dat dit pas op de donderdag gaat zijn, omdat poule A nog twee wedstrijden moet varen. Desalniettemin blikte Bart met de jongens vooruit.

Twaalf Nederlandse atleten zijn klaar om van 17 september t/m 12 oktober een nieuw hoofdstuk te schrijven in de Nederlandse sport historie. De beste vrouwelijke en jeugdige zeilers van Nederland strijden voor het eerst in de Youth en Women’s America’s Cup. De ultieme uitdaging vol met innovatie en data-analyse, waarin het uiterste gevraagd wordt van teamwork en aanpassingsvermogen. Volg het avontuur in Missie Barcelona, de JAJO Team DutchSail Podcast.

Missie Barcelona, de JAJO Team DutchSail Podcast is een samenwerking met ALLsportsradio.

Luister live