Nieuws

Missie Barcelona, de JAJO Team DutchSail Podcast

Missie Barcelona, de JAJO Team DutchSail Podcast #10

Luister nu naar de tiende aflevering van Missie Barcelona, de JAJO Team DutchSail Podcast.

In aflevering tien van Missie Barcelona, de JAJO Team DutchSail podcast staan we aan de vooravond van de start van de Puig Women's America's Cup. Waar de ene helft van het team dus uitkijkt naar het beginnen, zit het voor de andere helft er alweer op.

De jongens hebben veel kunnen leren tijdens de UniCredit Youth America's Cup en die kennis is gelukkig overdraagbaar. Daarom zijn zij ook nog gewoon in Barcelona, om de dames zo goed te kunnen helpen met hun voorbereidingen.

In deze podcast blikken we dan ook zowel terug als vooruit. Het terugblikken doen we met Paul Hameeteman en Bjarne Bouwer en vooruitblikken met Arianne van de Loosdrecht en Willemijn Offerman. Zijn ze er klaar voor?

Twaalf Nederlandse atleten zijn klaar om van 17 september t/m 12 oktober een nieuw hoofdstuk te schrijven in de Nederlandse sport historie. De beste vrouwelijke en jeugdige zeilers van Nederland strijden voor het eerst in de Youth en Women’s America’s Cup. De ultieme uitdaging vol met innovatie en data-analyse, waarin het uiterste gevraagd wordt van teamwork en aanpassingsvermogen. Volg het avontuur in Missie Barcelona, de JAJO Team DutchSail Podcast.

Missie Barcelona, de JAJO Team DutchSail Podcast is een samenwerking met ALLsportsradio.

Luister live