Nieuws

Joël van der Weide

Talent in buitencategorie!

Pas zestien jaar en nu al meervoudig Europees kampioen en de jongste 4de Dangraadhouder die ons land ooit gehad heeft! Dat is het verhaal van taekwondoka Joël van der Weide. We spraken hem over zijn ambities en zijn crowdfundactie bij Wij Zijn Sport!

Tijdens de uitzending belden we ook met oud-international Leonne Stentler over Neêrlands trots: De Oranje Leeuwinnen. Onze dames zijn het OKT in eigen land goed begonnen met een 4-3 zege op Zwitserland, maar nu wachten grootmachten Noorwegen en Zweden nog.

Na een dienstverband van zestien jaar vertrekt international en HC Rotterdam keeper Pirmin Blaak bij de club uit de Maasstad. De hockeyer gaat voor in ieder geval vier jaar naar Eindhoven om daar te spelen voor de nieuwe club HC Oranje Rood, een fusie tussen Oranje Zwart en EMHC. Tijdens ALLsportsradio LIVE! spraken we Pirmin over zijn overstap.

Geen vrijdag is compleet zonder dat we afsluiten met stand-up comedian Arjan Kleton. Deze keer had hij een Volendamse zanger aan zijn bar.

Joël van der Weide hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 14:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Wil jij Joël steunen in zijn doel? Kijk dan hier!

Luister live