Nieuws

ASV Lebo - 't Knooppunt

Twee duels in één!

Hard tegen hard in de Eredivisie zaalvoetbal! De Amsterdamse derby gaat niet alleen om de Amsterdamse eer, maar ook om de koppositie. We blikten met Topsport Amsterdam vooruit op het duel tussen ASV Lebo en 't Knooppunt met beide captains: Zaid El Morabiti en Jeroen de Groot!

Zowel Zaid als Jeroen zijn gevierde internationals en dus ging het ook daar over. Jeroen heeft aangegeven te stoppen met zijn internationale carrière, iets wat Oranje-aanvoerder Zaid erg betreurd. Gelukkig gaf Jeroen tijdens ALLsportsradio LIVE! te kennen dat de deur voor een vervolg van zijn internationale carrière, zeker richting het WK in Colombia, nog altijd op een kier staat.

Rixt van der Horst is net terug uit Qatar. De huidige nummer één binnen het Paralympisch Kader Dressuur deed daar mee aan de Al Shaqab Invitational, een concours waar enkel en alleen de beste ter wereld voor worden uitgenodigd. We spraken haar over deze ervaring en over de verder route richting Rio.

Aanstaande zondag is het Bergsportdag in de Jaarbeurs in Utrecht. Elk jaar organiseert de NKBV (Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging) deze beurs om alle leden en geïnteresseerden een kijkje te geven in wat er dit zomerseizoen allemaal te doen gaat zijn en om zo inspiratie op te doen. We spraken NKBV-directeur Robin Baks.

Zaid El Morabiti en Jeroen de Groot hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 14:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live