Nieuws

Gido Vermeulen

Het internationale seizoen is begonnen!

Ook voor onze Lange Mannen! Bondscoach Gido Vermeulen heeft een longlist opgesteld om mee richting de World League en het EK-kwalificatietoernooi te werken. Op die lijst prijken de namen van negen debutanten, van wie er acht in de Eredivisie spelen!

Maikel van der Vleuten heeft niet stilgezeten na het winnen van Jumping Amsterdam. De springruiter reist deze week af naar Parijs om daar mee te doen aan de CSI5* wedstrijd Saut Hermès au Grand Palais. Hoewel Parijs een grote wedstrijd is, ligt zijn doel voornamelijk een week later, als de wereldbekerfinale in Göteborg wordt verreden.

PSV magmet een opgeheven hoofd de Champions League verlaten. Tegen Atlético Madrid twee keer 0-0 gelijk spelen en strafschoppen afdwingen is niet iedere ploeg gegund. We spraken Ziggo Sport-commentator en man van PSV TV, Eddy Jansen over het duel waarin we een zeer volwassen PSV hebben gezien.

De HISWA Amsterdam Boat Show is begonnen. Woensdag werd de beurs geopend en daar was onze Ron Lemmens bij. Hij sprak daar met onder meer de makers van de VolansCOASTAL, het Product van het Jaar, en André Vink, die een oeuvreprijs kreeg.

Gido Vermeulen hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 14:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live