Nieuws

Elke van Meer

Een frisse wind!

Afgelopen paasweekend namen de rugby speelsters van de Ladies Sevens NL deel aan een toernooi in Gent! Daar werd de voorbereiding op het EK komende zomer gestart en een hectische periode afgesloten. We spraken met speelster Elke van Meer!

Na het mislopen van de Olympische Spelen is er in het programma, dat gefaciliteerd wordt door CTO Amsterdam, een frisse wind gaan waaien. Met de nieuwe hoofdcoach Sascha Werlich en veel aanwas van jonge speelsters zit het Ladies Sevens team weer vol met ambities. We spraken tijdens ALLsportsradio LIVE! met Elke van Meer. Zij maakt al acht jaar deel uit van het Ladies Sevens team en heeft veel meegemaakt de afgelopen jaren.

Bij de KNWU zijn verschillende opleidingen te genieten. Brian Koster is wielrenner, maar is ook bezig met opleidingen tot wielertrainer. Brian vertelde over zijn afgeronde WT3 opleiding en over WT4, waar hij mee bezig is. Momenteel loopt hij daarvoor stage op Papendal bij Peter Zijerveld. Hij heeft daarnaast een toekomstsplan geschreven voor talentontwikkeling en -herkenning voor 2020.

Elke van Meer hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 14:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live