Nieuws

Wout Jan van der Schans

"Mooi begin van buitenseizoen!"

Springruiter Wout Jan van der Schans heeft de Grote Prijs van San Giovanni op zijn naam geschreven! We spraken hem niet alleen over dit concours, maar ook over zijn paarden. Capetown en Aquila zijn zo aan elkaar gewaagd dat hij een groot luxe probleem heeft!

Het was 'Derbyweekend' in de Eredivisie! We blikten met Aad de Mos terug op de afgelopen speelronde. Op zaterdag werd de strijd om Rotterdam gevoerd tussen Feyenoord en Excelsior. In De Kuip won Feyenoord relatief makkelijk met 3-0, na twee treffers van Dirk Kuyt en eentje van Eljero Elia (alle op aangeven van Jens Toornstra). Zondag stond één van de mooiste onderonsjes in het Nederlandse voetbal op het programma: De Gelderse Derby. In Nijmegen won NEC met 2-1 van Vitesse, volgens Aad de Mos omdat NEC de strijd kan leveren die zo'n wedstrijd nodig heeft.

Elke maandag praat Steffan Kok van Tennis.nl ons bij over alle verrichtingen rondom het tennis. Deze week ging het over de suprematie van Novak Djokovic en Viktoria Azarenka, die momenteel onverslaanbaar lijken. Azarenka is de derde speelster ooit die in hetzelfde seizoen zowel Indian Wells als in Miami weet te winnen.

Wout Jan van der Schans hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 14:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live