Nieuws

Estée Gerritsen

Hét succesverhaal van de talentendagen!

Estée Gerritsen is hét succesverhaal van de Para Talentendagen! In november werd ze ontdekt, haar eerste wedstrijd was in december en afgelopen weekend werd ze toegevoegd aan het A-kader. We spraken de pas 17-jarige amazone over haar carrière!

Tijdens de Urban Sports Week in Amsterdam, zal op 30 april het NKBV NK Boulder gehouden worden in de Westergasfabriek! De beste twaalf dames en heren van Nederland gaan daar met elkaar de strijd aan om de nationale titel. Bij de mannen is Timo Tak één van de grote kanshebbers. De afgelopen drie jaar werd hij tweede en hoopt dit jaar op het hoogste schavot te mogen plaatsnemen!

De 4 Mijl van Groningen is op 9 oktober pas, maar op 20 april begint de inschrijving al voor het evenement waar 23.000 hardlopers aan mee kunnen doen. Voor Menzis klanten gaat de inschrijving 14 april echter al open. We spraken Marcel Hofstede van de verzekeraar over het reilen en zeilen hiervan.

Estée Gerritsen hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 14:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live