Nieuws

Janis Ndiba-Boonstra

Neêrlands nieuwste basketbalprof!

Nederland heeft er een vrouwelijke basketbalprofessional bij! Janis Ndiba-Boonstra maakt de overstap van CTO Amsterdam naar het Zweedse Luleå Basket. Komende zomer begint ze haar profbestaan en wij spraken haar over deze transfer!

De 18-jarige Ndiba-Boonstra kwam in augustus 2013 in het basketbalprogramma van de NBB en CTO Amsterdam terecht en daarin werd ze binnen enkele maanden één van de steunpilaren. Ndiba-Boonstra maakte zelfs al haar debuut in het Nederlandse team. 

Na een schitterende 3-0 zege op het altijd sterke Italië, zijn onze volleybalheldinnen weer een stapje dichterbij een ticket naar Rio! We belden met assistent-bondscoach Saskia van Hintum over de wedstrijd, het OKT tot nu toe en over komend weekend! Met Peru en gastland Japan nog te gaan als tegenstandsters, is er nog één zege nodig voor het eerste optreden sinds 1996!

Michael 'Mighty Mike' van Gerwen is momenteel niet te stoppen! Donderdag was de finale van de Premier League of Darts in de O2-Arena in Londen en daarin liet de man uit Boxtel wederom zien waarom hij de beste van de wereld is. Hij schakelde in de halve finale Adrian Lewis uit met 10-4, maar het beste bewaarde hij voor het laatst. De grote Phil Taylor werd na een 10-7 overwinning op Gary Anderson de tegenstander. Michael van Gerwen trok zich daar niets van aan en walste over 'The Power' heen met 11-3! We spraken Jacques Nieuwlaat van RTL 7 Darts over deze avond!

Elke week sluit stand-up comedian Arjan Kleton met ons de week weer af! Deze week had hij een heuse Limburgse politicus aan zijn bar staan, die trots was op zijn provinciegenoot. Heel Holland Juicht!

Saskia van Hintum, Janis Ndiba-Boonstra, Jacques Nieuwlaat en Arjan Kleton hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 14:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live