Nieuws

Kirsten van de Ven

Aan de wilgen!

Met de Eredivisie titel met FC Twente op zak, neemt de 31-jarige Kirsten van de Ven afscheid van het voetbal als speelster. De 89-voudig international is met een bachelor en master binnen de psychologie hoe dan ook goed voorbereid op een 'life after football'!

Het was voor de Nederlandse paralympische ruiters en amazones een meer dan prima weekend in Roosendaal! In totaal pakte de equipe elf prijzen op het internationale concours. Ruiter Frank Hosmar deelde met drie zeges en twee tweede plaatsen mee in de vreugde. Collega en goede vriendin Nicole den Dulk stelde haar paard beschikbaar aan Frank en reed naast Alphaville N.O.P. ook met Wallace N.O.P. in de prijzen!

Steven Kruijswijk gaat de Giro d'Italia winnen als het aan wielerjournalist Daan van den Berg ligt! Afgelopen weekend deed de Nederlander goede zaken door zaterdag in de koninginnenrit de roze leiderstrui over te nemen en deze zondag, in de klimtijdrit, op grandioze wijze te verdedigen. Nog een week te gaan voor we weten of Kruijswijk de eerste Nederlandse Giro-winnaar ooit wordt!

Kirsten van de Ven, Frank Hosmar en Daan van den Berg hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 14:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live