Nieuws

L&D Amsterdam Pirates

Pirates gaan voor toernooiwinst!

Vlak nadat het Europese voetbalseizoen wordt afgesloten met de Champions League finale in Milaan, start in het Italiaanse Rimini en de staat San Marino de European Champions Cup 2016! We spraken Charles Urbanus, hoofdcoach van de L&D Amsterdam Pirates!

Namens Nederland zullen Curaçao Neptunus en L&D Amsterdam Pirates een gooi gaan doen naar de Europese titel voor clubteams! Eerst moeten zij echter nog voor de Hoofdklasse tegen elkaar spelen!

Er komen drukke, maar uitdagende weken aan voor de rugbysters van Ladies Sevens NL! Op 11 en 12 juni staat het EK in Kazan op het programma en als voorbereiding daarop speelt het team, dat gefaciliteerd wordt door CTO Amsterdam, dit weekend de Amsterdam Sevens, een prestigieus rugby toernooi op sportpark de Eendracht in Amsterdam. Hoofdcoach Sascha Werlich maakte deze week de EK-selectie al bekend en één van de speelsters die daar deel van uitmaakt is de 29-jarige Marit de Gier. Haar spraken we over het toernooi in Amsterdam en de EK.

Charles Urbanus en Marit de Gier hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 14:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live